Dan före dan före dan före…?

Hallå & godmiddag! Jag vaknade strax innan 10. Thomas skulle då ner & tvätta, själv låg jag kvar i sängen en timme, med början till migrän. Nu har jag badat länge & än har inte huvudvärken släppt :wtf: I eftermiddag kommer Nisse hit, vet inte vad vi ska hitta på men det blir väl till att slappa till någon film, vilket inte är helt fel.

Jag har en monsterdisk som väntar på mig ute i köket, ingen lust att diska, verkligen inte. Men sånt ska ju också göras, stressen blir ju större om jag låter berget växa ännu mer. Nu är det bara 3 dagar kvar till julafton, om man räknar bort den 24:e alltså :D Jag längtar som en liten unge. Har fixat lite hemmagjorda klappar + att jag köpte glöggkryddor igår som jag tänkte fästa på några blockljus & ge bort, det kan ju vara lite mysigt att få, jag skulle i alla fall uppskatta det.

Våran gran dricker vatten som en tok, ska det vara så?

Idag får det bli mycket kaffe så jag piggnar till. Hörs sen läckersnäckor :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Dan före dan före dan före…?”

Lämna en kommentar