Det är ganska lätt att göra mig till en go gumma

 

Jag inser att jag redan är inne på vecka 3 av 4 på heltid. Tiden går galet fort!
Helgen var bra, dock för lite sömn hela veckan & helgen blev det knappt någon sömn alls.

Efter jobbet i fredags gick jag hem, stressad & skulle i princip bara duscha & packa. På med kläder & mot stationen. Där tåg jag tåget mot Sala. Japp Sala. Ombygge på spåren, signalfel, is eller löv vet jag inte. Men inget direkttåg från Västerås till Stockholm.

Så, mot Sala, glad i hågen. Tåget gick så sakta, saktare än bussarna som susade bredvid på Salavägen. Hur är detta möjligt tänkte jag medans jag stod där & blå höll min väska & 3 andras som hela tiden rullade iväg. Jag är snäll jag ;)

Väl framme, dags att byta tåg. Ett gammalt rangligt tåg, fullproppad med varma människor. Ingen AC & odörer från alla håll & kanter. Många satt & drack både vin & öl för att ladda inför avstigning på Arlanda. Väl framme i Stockholm efter en evighet så hämtade Jens upp mig & när vi kom hem så åt vi plockmat & drack vin. Inte helt fel avslut på en ganska dryg fredag.

I lördags hade jag bett om att få åka till Täby Centrum. Jag ville till Leilas General Store, så mycket roligare att klämma på grejerna innan man köper dom. På med GPS & iväg, Täby Centrum var galet stort men mysigt. Kikade på lite inredning, fikade, shoppade på Leilas & sen började vi gå tillbaka till bilen. Vad hittar jag för affär då måntro? SEPHORA! Hade ingen aning om detta. Trodde dom hade en liten butik i stan bara. Halleluja!

Så ut där ifrån trippade jag glatt med en fin kasse & en mindre full plånbok. Extrem materiell lycka.
Jag hade kunnat shoppa hur mycket som helst där inne. I was in heaven!

Spöregnade gjorde det också, kul sommar vi har. Efter shoppingvändan tog vi bilen tillbaka & kvällen gick till att baka paj, titta på reprisen av F1 kvalet & en film. Pajen förresten, sjujäkla gott, länkar receptet här.

I söndags så vart det mest en slappardag. Kollade på F1, riktigt spännande den här gången minsann. Åt chips & sen började helvetesresan hem. Lite förseningar, sånt som numera är obligatoriskt inom SJ.

Helgen var väldigt bra & har än en gång konstaterat att materiell lycka ibland är den bästa formen av lycka ;) Så tack Stockholm för den här gången.
Hur har ni spenderat er helg? :heart:

(Tidsinställt inlägg)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar