Det är något som inte stämmer – Martina Haag

 

Jag älskade att läsa böcker innan jag blev ”sjuk”, jag kunde hoppa in i en fantasivärld & drömma mig bort. Bli fast.
Men de senaste 9 åren så har inte läsning varit ett alternativ. Tro mig, jag har försökt många gånger, men det spelar ingen roll hur spännande böckerna är.
Jag tänker bara på allt annat runt omkring.

Men jag har hittat lösningen, ljudböcker. Det funkar alltid. Jag slipper missa bra böcker & dessutom kan jag göra saker samtidigt som jag lyssnar, vilket innebär att jag inte blir lika rastlös.
Jo, jag kan fortfarande läsa, artiklar, bloggar & annat smått & gott men jag kan inte sätta mig in i en historia om det inte är via ljud eller film längre.

Har ju fortfarande ganska svåra sömnproblem & lösningen är, tadaaa, ljudböcker. Jag somnar i princip varje natt till en ljudbok, annars till ljudet av tvn.
Många vill ha knäpptyst när man ska sova, men inte jag :)

Jag använder mig av Storytel, ni har säkerligen redan hört om dom.
Kan tycka att priset är lite för saftigt, men värt det. Kontaktade dom angående ett samarbete för att kunna ge er läsare en rabattkod, men det gick inge vidare tyvärr. Men, ni kan alltid testa Storytel gratis i 14dagar :)

Den senaste boken som jag lyssnade på var Martina Haags – Det är något som inte stämmer.
”Självutlämnande och högst personlig! Det är något som inte stämmer utspelar sig långt från den charmiga värld som Martina Haag tecknat i sina tidigare böcker. Läsaren kommer nära in till den smärta som uppstår när kärleken lämnar en.”

Vilken otrolig bok hon har skrivit. Jag tycker om Martina Haags sätt att skriva & älskar hennes andra böcker, men den här är helt otrolig. Jag blev så berörd av den att jag inte kunde lyssna igenom hela på en gång, även om jag ville. Man känner smärtan, man känner sorgen.

Så det blir Veckans (ljud)Boktips. Har en hel radda med böcker att berätta om, så letar ni efter läslust eller lyssnarlust ;) så håll utkik!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar