Det här med videoblogg

Jag klarar inte av att se & höra på den korta lilla videobloggen jag la upp nyss, men det ska jag tamme fan lära mig att göra, det är samma sak med mina outfitbilder. Hej jag heter Sandra, jag är ganska tjock & min röst kraxar, dessutom så tänkte jag säga, förlåt att jag finns & nu går jag och gömmer mig, i helvete heller. Jag ska våga ta plats så det så. Det här handlar om mitt nyårslöfte, som jag redan börjar vänja mig in med. Att våga ta för sig & stå för sig själv. Självförtroende är ett litet litet steg mot lycka :mmm:

Jag har ätit frukost, tvingade i mig keso med lite sylt. Det var inte speciellt gott, men jag ska fortsätta att äta det, det är nyttigt & vuxet(?)

Jag fryser idag igen, bada är inte något alternativ, vattenallergin har satt fart igen så nu blir det ingen överkonsumtion av vatten, utanpå alltså. Innanpå behövs det vatten, mycket vatten.

Vad ska ni göra idag?


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

8 tankar på “Det här med videoblogg”

 1. Att se sig själv är alltid ett steg i rätt riktning.
  Och du ska aldrig behöva be om ursäkt att du finns, så det så.

  Jag har just avslutat kaffekopp nummer 2, ska sätta fart och jobba nu. Sen ska jag försöka hitta någon att luncha med ute idag. För övrigt, njuta av den lilla snön som kommit. Bäst man passar på.

 2. Du är ju hur söt som helst !!!! :love:
  Önskar att jag oxå vågade visa nya bilder
  på mig själv. Fotot jag har på min blogg nu
  är från 2002 och jag är mycket mer överviktig nu.

  Vattenallergi ?
  Skit !!! Tur jag inte har de. Jag lider ju av en sjukdom som
  heter OCD, som ofta visar sig som olika fobier.
  Och just mina fobier handlar mycket om renlighet.
  Och när jag mår som sämst kan jag tvätta händerna 30-40 ggr varje dag .

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake