Det räckte inte

Det räckte inte att ligga & sprattla i badkaret, självklart så har jag ögonfransfärg i ögat nu också. Det svider, men jag vill inte ta bort allt, har ingen mer färg kvar. Vi får väl se, jag kanske får en svartbrun prick i ögat, men å andra sidan har jag alltid velat ha bruna ögon :lol:

Jag har badat ju, sen har jag fixat fötterna, badat & filat. Fy sjutton vad duktig jag känner mig. Något annat som är upplyftande är att jag blev uppringd av min läkare idag 21.40, fick en tid i morgon 18.00. Fy va skönt att få prata ut i morgon, det behövs.

Nästa helg är också planerad, det ska bli så roligt om det går som vi planerat vill säga. Stressen inför nyår börjar arta sig. Vad ska man göra? Blir det något i Skultuna i år? Eller blir det en simpel middag för två här hemma, eller tre utifall Niclas vill komma :heart:

Cheeses, vad det svider i ögat. Men ska man vara fin får man lida pin & jag ska fanimej hålla mig i trim nu. NICLAS jag behöver dig! Träningskompis, buddy, loved one, PLEASE! :cry:

Jaja dags att ta bort färgen på ögonbrynen, see ya later :P


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar