ssnadra.se » Det tycks bli…

Det tycks bli…

…en bra dag ändå

Nu har jag diskat, skönt att få det gjort! Funderar på att renskriva alla mina recept & skriva ut dom, plasta in dom & lägga dom i kartoteket jag köpte för längesen. Tycker det ska bli riktigt smidigt att ha alla ”lösa” recept på ett & samma ställe.

Har inte bestämt mig om när jag ska baka saffranskakan, blir nog på fredag, så vi har till Lucia :D Mysigt! Har ni några speciella Lucia-traditioner? Det är sånt som får mig att längta efter barn, att få skapa nya traditioner med sin egen lilla familj :heart:

Om man skulle ta & fixa ordning dosetten med nya medicinen :sus: Lika bra att få det gjort…

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. frida said,

  december 10, 2008 @ 17:56

  nja just nu har vi inga lucia tradiotioner men det kommer nog när Leon blir större och har lucia tåg på dagis :)

 2. 1

  Mallan said,

  december 10, 2008 @ 19:15

  Jag måste bli bättre med mina recept. Jag har papper här o där :D

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar