Domedagen

Jag vet inte hur många gånger jag nu har spelat upp tandläkarscenariot i mitt huvud. Jag har till och med ruckat mina visdomständer fram & tillbaka med mina fingrar för att försöka få en humm om hur ont det kommer att göra :blush: Det här inte första gången jag drar ut tänder, men det var många år sen sist. Mitt första möte med en tandläkare kommer jag inte ihåg, men jag kommer ihåg tandläkaren på skolan, Safiija(?). Det är hon som byggt upp min tandläkarskräck. Hon hade alltid läckande sprutor vilket gjorde så att bedövningen inte blev som den skulle, hon röck ut tänderna snett så hon fick såga bort halva, ja ni fattar :nja:

Så just nu känns det som jag väntar på något jag aldrig kommer komma levande ifrån. Min pappa ska följa med, det underlättar säger jag bara.
Ska hoppa in i duschen & försöka få bort den värsta ångesten. Vi hörs av.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

3 tankar på “Domedagen”

  1. Jag håller tummarna att allt går bra. Ett tips: Berätta för tandläkaren vilken ångest du känner, och be om massa bedövning. Tandläkarbedövning är inte farligt så dom kan ge många doser.

  2. Usch jag vet hur det känns. Har tandläkarskräck så det förslår jag med. Dock har jag ingen anledning att vara det eegentligen för det har aldrig varit några problem. Men skräcken kvarstår dock :-(. Men du ska se att det kommer att gå bra. Det gör det ju!! Ska tänka på dig lite extra idag! Kram

Lämna en kommentar