Down the drain

Jag kom på den briljanta idéen om att rensa avloppen här hemma, brukar försöka göra det minst en gång i halvåret. Badrummet gick som en dans, köket också, nästan…

Självklart så ramlade skruven ner i avloppet så jag kunde inte fästa dit locket igen :( Så där stod jag med ett otätt avloppsrör. Försökte leta rätt på skruven i rören, men hittade ingen. Efter mycket om, men & ångest så hittade jag en skruv i städskrubben, som passade, I am invincible :rock:

Thomas & Cider är nere i tvättstugan, dom är nog klara snart. Förövrigt har vi fikat här hemma, saft till Thomas, kaffe till mig. Cider fick en bit rulltårta och ett kex :)

Jag vill så gärna skaffa en hund, dom är ju så mysiga :heart: Det skulle ju vara bra både för min fysiska & psykiska hälsa. På tal om hälsa, snart öppnar Friskis & Svettis på Rocklunda, då blir det till att träna på gymmet, yay :yay:

Hörs lite senare.
Puss :sweet:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar