Dra helvete hej!

 

Vissa dagar, i synnerhet idag är en sån dag.
Då jag faktiskt har lust att be de flesta dra åt helvete. För att dom är nonchalanta, ignoranta & rentav drives me batshit crazy.

Och det är just dessa dagar jag ifrågasätter min roll som receptionist. Jag gillar ju människor, eller?
Men när man fått konstiga frågor ställda ca 100miljoner gånger & folk inte förstår saker trots att man förklarar & förklarar så har jag god lust att säga, tack, hej & bara gå ut från jobbet.
Säga varsågod till kollegorna, ni får gärna ta kundbemötandet & svara på alla frågor idag.

Ingen fråga är för dum, det står jag fast vid. Jag brukar själv säga att jag är trög för att jag inte vaknat eller fått mitt morgonkaffe. Men allt handlar ju om attityden.
Det spelar ingen roll hur många eller konstiga frågor du ställer så länge du är trevlig. Jag är här för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt & det enda jag ber är någon form av hyfs.
Kanske till och med ett leende? (hey hey hold yopur horses där gick jag över gränsen)

Hur svårt kan det vara att bara vara trevlig?
Jag tänker referera lite till My’s inlägg om trevliga kunder, som ni kan läsa här. Det gäller samma sak när du bemöter en kassörska eller en receptionist. Okej, jag säljer inte jag så tunga varor & har inget roligt rullband att köra med. Men ett glatt bemötande, några ordvitsar, vad som helst gör verkligen ens dag. Man möter så otroligt otrevliga människor & vi ska inte ens gå in på hemska telefonsamtal.

Bemöt andra som du själv vill bli bemött, jag lovar dig att du inte vill mötas av en nonchalant, kaxig & otrevlig kassörska eller receptionist.
Migrän har jag också.

Tack & hej!

 

 


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar