Du har gått för långt Stefan Hanna!

Läste nyss den här artikeln & är så jävla förbannad!

Överviktiga svenskar bör betala extraskatt, en tjockisskatt, föreslår Stefan Hanna, Centerns kommunalråd i Uppsala.
De överviktiga utsätter det gemensamma systemet för mycket större påfrestningar än de som äter och dricker normalt, skriver Hanna i sin blogg enligt Uppsala Nya Tidning.
Hanna skriver dock inte hur tjock man ska vara, hur hög skatten bör vara eller om den ska vara progressiv.
Hans allianskollegor i Uppsala är kritiska.

För det första, det finns smala människor som äter precis lika mycket som de tjocka påstås äta.
För det andra, hur blir det med dom som går upp i vikt av cortison & andra mediciner.
För det tredje, varför ska dom som utnyttjar systemen inte betala mer skatt. De som sjukskriver sig utan att vara sjuka. Dom måste väl ändå kosta mer?

Jag kan diskutera det här till världens ände. Att dra alla tjocka över en kam. Bara för att man är tjock betyder det inte att man sitter & vräker i sig mat hela dagarna, är det verkligen så att tjocka inte kan dra sitt strå till stacken för samhället?
Ska sunda ideal försvinna? Ska vi mobba ut folk som är överviktiga genom att de ska betala ”tjokisskatt”.

Far åt helvete Stefan, far åt helvete!

Nu är min fråga, vad tycker ni?


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

7 tankar på “Du har gått för långt Stefan Hanna!”

 1. Det är ju egentligen ingenting att diskutera eftersom den där Stefan Hanna verkar vara en jävla amöba. Sådana som han borde betala mer i skatt.

  Ska överviktiga betala mer i skatt än alla andra ska alla som heter Stefan Hanna betala mer i skatt än alla andra. Ungefär samma logik.

  Eller så inför vi skottpengar på alla som heter Stefan Hanna. Ja?

 2. Eller vänta! Jag tar tillbaka det där! Det kan ju finnas fler Stefan Hanna, och jag vill inte göra som THE Stefan Hanna och dra alla över en kam (för alla vet ju hur idiotiskt sådant handlande är…)

  Var tvungen att googla honom, så jag drar tillbaka första kommentaren och säger; skottpengar på alla som heter Stefan Hanna och ser ut som ett spann skit!
  Alternativt att alla som heter Stefan Hanna och är fula ska betala mer i skatt än alla andra! Ja! Där har vi det!

  – För fula människor är så jobbiga att se på när man går på stan. Man tappar lusten av att shoppa. Så därför tycker jag att alla FULA människor ska betala mer i skatt!

  Och alla som är rödhåriga!
  Och alla som har skostorlek 39! Fy fan för dem!
  Och alla som har barn under 5 år!

  //Stefan Hanna-resonemang

 3. Först och främst,,, God fortsättning på det nya året!! =)

  Ju fler bloggar jag läser,,, och ju fler patienter jag möter. Ju mer övertygas jag om att det inte finns någon gräns för hur många ursäkter överviktiga människor kan komma på för sin vikt.
  Dina argument var dock bland dom längsta puckarna jag har sett hittills!! =)
  Tack för ett gott skratt!!!

 4. helt sjukt! då ska väl rökare betala extraskatt de med för att de förgiftar luften. Sen kan ju de med anorexia få betala en speciell skatt för att de tar så mkt av sjukvården. Ja ska man se på människor med de ögona som den sjuka gubben gör så kan man ju hitta saker hos varenda människa som de bör betala extra skatt för. SUCK

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake