En elefant balanserade..

Godmorgon! Har ni sovit gott?
Jag har sovit bra när jag väl somnade. Både Thomas & jag hade jättesvårt att sova & när jag precis slappnat av & började somna in så vred Thomas sig & tvärtom. Att jag dessutom hade mitt livs värsta halsbränna igår kväll/natt gjorde inte saken bättre vill jag lova.  Jag trodde ärligt att jag skulle svimma av smärtan. Hinkade i mig litervis med vatten & en losec, men inte hjälpte det :angry:

Men nu är den borta, hoppas den håller sig borta idag. Annars blir jag galen. Har precis ätit frukost & kollat av Bloggkoll. Nu väntar jag bara på ett samtal från mamma så jag kan åka dit & julpyssla lite mer. Måste bli klar med alla julkort. Det tar ett tag att göra egna till alla, men det är det värt.

Nu är det ny vecka igen, skönt! Hoppas på en glad & trevlig vecka. Det ser ut att bli fint väder idag, solen skiner :D

Dags att ta en dusch :mmm:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “En elefant balanserade..”

Lämna en kommentar