ssnadra.se » En fantastisk morgon

En fantastisk morgon

Jag har faktiskt haft en underbar morgon, gick upp vid halv 7, satte igång kaffebryggaren & startade datorn. Kollade igenom Bloglovin’ i lugn & ro, bloggade lite. Sen blev det frukost framför Vakna med The Voice.

Hoppade in i duschen runt halv 9 & var påklädd & sminkad vid halv 10. Solen skiner & det är blå himmel. Såna här mornar vill jag ha fler av. Det är inte ofta som allt klaffar perfekt. Men idag är en sån dag.

Nu väntar jag på att mamma ska ringa så vi kan åka & käka lunch tillsammans med pappa, sen ska mamma till lasarettet vid halv 3. Jag följer nog med dit.

Thomas är nog redan på G hem, han skulle vara i skolan bara 40min idag. Totalt värdelöst, åka 3 timmar för att sen vara i skolan 40min. Aja, det är som det är.

Jag har fått en förälskelse på låten ”Mayhem”, har den på repeat, haha. Men så är det alltid med mig, fastnar jag för en låt så går den på repeat :)

Hörs sen!

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. sonenta said,

  mars 19, 2009 @ 15:39

  dom har en låt som heter baby! också som är så jävla bra =)

 2. 1

  Lilla jag said,

  mars 20, 2009 @ 00:47

  Låter som en bra dag!

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar