En härlig fredag

Thomas ringde när han steg av tåget & frågade om jag ville åka till Hummelsta (min idé från början, men då sa han nej) & självklart tackade jag ja. Alltid mysigt med en liten biltur & godiset är ju som grädde på moset.

Jag plockade ihop 1kg godis, I know it’s a lot. På vägen hem åkte vi förbi Systembolaget & Ica Grytan, handlade lite mat inför kvällen & Thomas inhandlade en flaska whiskey för att fira att skolan är slut :)

När vi kom hem somnade jag som en stock i soffan, svår väckt & dann vaknade jag till slut vid 6. Thomas lagade maten (det blev tacos, hmm tortillas) Vi åt mycket mat igår, vi var båda vrål hungriga.
Kikade på Lets’ dance & jag blev glad att Morgan åkte ut. Magnus är ju ändå den som utvecklats mest :)

När vi ätit klart var jag så mätt att jag inte fick i mig en bit godis, så då halvsov jag i soffan igen. Jag förstår inte att jag kan sova så mycket. Vid 12 la jag mig i sängen och somnade gott. Drömde en rejäl omgång av mardrömmar i natt. Och alla var lika verkliga.

Vaknade vid 4 i morse, men lyckades somna om, vaknade igen vid 7 & slog igång tvn. Vid 10 gick jag upp, en precis lagom sovmorgon :)
Jag vet inte alls vad som händer idag, Thomas la sig nog vid 4 igår så han lär jag inte få liv i på ett tag.

Lite kaffe på det här :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “En härlig fredag”

  1. när mina svärföräldrar bodde i fagersta så åkte vi förbi en billig godis affär, undrar om det var hummelsta?? gott godis iaf :)
    något spec som gör att du sover så mkt?

Lämna en kommentar