En härlig helg!

Har haft en alldeles underbar helg :) Igår kväll åkte jag ner på stan med mamma & pappa, åt middag med dom & familjen Karlsson. Maten var underbart god & jag fick ner både för, varm & efterrätt.
När vi ätit klart hamnade hela gänget på Strike för att bowla. Nej jag kan verkligen inte bowla, men det är bra kul ändå :D

Vid 10 var vi klara & var på väg hem, men mamma & pappa ville åka förbi Mange & Åsa först. Så vi hamnade där, framför World tour of Skåne (Johan Glans), med en gapskrattande moster med man. Var inte hemma förrän strax innan 1.

Trots att jag hade det otroligt bra igår så mådde jag dåligt hela dagen, därför avslutade jag kvällen med behovsmedicin för att kunna sova. När ångesten kryper fram så är det inget som är bra, inget som är okej, det blir bara så fasligt mörkt. Somnade vid 4 i natt & var bra seg när jag vaknade.

Strax efter 12 hämtade mamma upp mig & Thomas idag, för en liten utflykt till Sala & Måns Ols. Där mötte vi upp pappa, farfar & Inger för lyxlunch. Satt på en inglasad veranda & såg ut över vattnet, riktigt härligt!
Lyckades även idag få i mig för, varm & efterrätt. Men nu behöver jag inte äta mer på en vecka :D

Vi var hemma vid 4 igen & då slängde vi oss ner i soffan & tittade på en tysk film som heter Die Welle. Har lite svårt att hänga med i en film man verkligen måste läsa texten till, men det gick bra & filmen var riktigt kanonbra!

Har fixat ett ”schema” på vad som ska göras i veckan. 6 dagar kvar bara! Som vanligt så är jag superstressad redan & har i förväg bestämt mig att inte maxa klädutbudet i resväskan, men jag vet hur det kommer sluta. För mycket packning, för tung packning.

I morgon ska jag klippa håret & bleka utväxten, wünderbar! Kommer antagligen känna mig som en ny människa efteråt. Sen måste vi tanka på vårt ”resekontantkort”, varken jag eller Thomas släpar med oss våra vanliga mobiler när vi åker.

Dags att inta soffposition igen & kolla på World tour of Skåne :D


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “En härlig helg!”

  1. Vad mysigt med trerätters två dagar i rad =D Jag vill med. Mån Sol blev jag med sugen att åka till nu. Kanske man kan göra det efter jobbet nån dag. Nu måste jag in och kolla hur öppettiderna är =P

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake