En härlig men jobbig onsdag

Som vanligt var jag trött när jag vaknade i onsdags, det behöver jag nog inte ens nämna längre. Började ”tidigt” på rehab, klockan 10 & bussen gick strax efter 9. Eftersom att det var samtalsgruppen så var jag ganska nervös.

Strax innan 12 var vi klara & jag var helt slut. Tog bussen hem till Ia & satt i solen & väntade på henne & Molly. När dom väl kom så ser jag att Ia fått punka på sin cykel, så jäkla typiskt när jag skulle träna på att cykla.
Men det var ingenting att göra åt. Vi gick in, bryggde lite kaffe & satt på balkongen en stund.

Ia lagade underbart god mat som hon bjöd mig på. Köttfärssås & makaroner, det var verkligen wünderbar!
Vi halvtittade lite på film & sen fick jag prova lite kläder, som Ia ändå inte använder.
Mot kvällskvisten mötte jag upp Thomas & gick med honom hem.

Kvällen var ingen höjdare, var helt slut psykiskt. Men jag hade otroligt mysigt hos Ia & Molly :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar