ssnadra.se » En härlig torsdag

En härlig torsdag

sandraomalin

Igår på förmiddagen tog jag det bara lugnt, var sliten efter 2 dagar med riktigt svår ångest.
Men vid 3 så åkte jag ner på stan för att träffa Malin.

Vi började med att fika på Wayne’s, det blev en vaniljlatté & en god smörgås. Vi pratade om allt mellan himmel & jord & jag insåg då hur gärna jag vill att hon flyttar tillbaka till Västerås.

Det blev några småsaker inhandlade igår. Special balsam till håret, som silverschampo, ungefär. Vaniljkaffe & ”maskeringstejp” till att fixa fransk manikyr.
Malin hittade en höstjacka som hon passade perfekt i :D

Efter den lilla shoppingrundan så beslutade vi oss för att gå till Wayne’s igen, men till den på tågstationen. Där blev det en till vaniljlatté & en grillad toast. Satt där en bra stund, men strax efter halv 7 så begav vi oss till bussen.
Malins buss gick 18.37 & min skulle gå 18.40. Så jag vinkade av Malin & gick till min busshållsplats, men ingen buss kom. Stod där ett bra tag.
Gick sedan fram till en busschaufför & frågade vart jag skulle ta vägen. Men hon informerade mig om att jag stod på den rätta platsen.

Efter en lång tids väntan började jag känna att behovsmedicinen började gå ur kroppen. Fick mer & mer panik & började nästan gråta. Ringde mamma & hon kunde hämta upp mig.
Ringde upp Malin för att tänka på annat på vägen upp till stan.
Följde med mamma hem, hann dricka en kopp vaniljkaffe innan Thomas kom & hämtade upp mig.

När jag väl kom hem var klockan ganska mycket & jag hade bestämt 2 msndejter. Satt mig tillrätta vid datorn & körde igång planeringen med min LC (Sandra), kom fram till många bra grejer som ska uppföljas & gås igenom efter nästa vecka.
Blev även uppdaterad utav Ina om allt som hänt den senaste tiden.
Fick en lång stund för Elin också.
En riktigt mysig kväll framför datorn blev det.

Stängde av datorn strax före 11 & begav mig mot sängen. Där blev det dubbelavsnitt av Seinfeld innan jag somnade.

Idag vaknade jag ju tidigt & har redan hunnit med att ta reda på hälften av disken & ätit lunch. Det blev nudlar, 5.90:-, katshiing! Perfekt mat om man inte har tid/lust att ställa sig att laga lunch. Det är ju inte vidare kul att laga mat åt sig själv.

Har lyckats få något from av sår på höger sida nedanför munnen. Har strykt på ett tunt lager utav krämen jag köpte i Turkiet (superkräm), så får vi se om det går bort.

Nu ska jag fortsätta med disk & allt annat som behövs göras.
Tjingeling!

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. Elin said,

  september 18, 2009 @ 13:01

  Det var trevligt att talas vid igår. :) Like always! :)

 2. 1

  -Stjärnan said,

  september 18, 2009 @ 13:09

  (Whisper) Tack!! =)

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar