ssnadra.se » En lyckad tisdag med Sandra

En lyckad tisdag med Sandra

Hade en alldeles perfekt dag igår med Sandra. Vi lunchade på Gränden & sen satte vi fart med att leta efter ett par skor åt henne. Vi lyckades lägga undan 2 par, men till slut så insåg vi att inget utav de två var de ultimata skorna, så hon skulle kolla i Eskilstuna istället.

Vi hittade ett helt underbart linne på VILA & när Sandra testade det satt det perfekt, det linnet hittar ni här. Själv så skulle jag absolut inte shoppa, men de tankarna gick över när jag kom på att man skulle få en gåva om man köpte 2 produkter från Clinique. Köpte make-up remover ”Take the day off”, den var helt underbar & sen slank det med ett läppglans i rosa :) Gåvan jag fick innhöll läppstift, facial soap, dramatically different, spegel, ansiktssolskyddsfaktor & en nessesär.

Sen var jag ju även tvungen att smyga in på Make Up Store & köpa lacket ”Elin”. Sandra har haft det på sig de senaste gångerna vi träffats & jag är förälskad i den färgen :)

Vi fikade på hmmm? Jag vet inte vad det heter men det blev i alla fall supergod glass & kaffe. Hamnade därefter på H&M där Sandra spanat in en tröja, fy satan va snygg den var. Men den fanns inte i hennes storlek.

Jag vinkade av Sandra vid halv 5 då hon skulle iväg med tåget. Thomas hämtade upp mig vid tågstationen sen åkte vi till Hälla. Jag tänkte kika på den där tröjan vi hittade på H&M men den var helt slut :( Handlade lite godis åt Cider & åkte dit. Tog en kopp kaffe med mamma, sen var det raka vägen hem.

Var så otroligt trött, det är jag idag med. Men det är det värt. Att få umgås med Sandra nästan en hel dag gav mig så mycket glädje, tack gumman :heart:

Jag hade tänkt att ha en otrolig slappdag idag, men jag är tvungen att åka till farfars gamla lägenhet nu i eftermiddag. Måste försöka få ordning på det som Myrorna ska hämta. Så jag ska åka med mamma när hon slutar jobbet.

Thomas är fortfarande sjuk stackarn :S Undrar när förkylningen ska gå över. Han hostar som en galning, speciellt på nätterna.

Nu ska jag klä på mig, sitter fortfarande i morgonrock.
Hörs sen :)

Följ Bloggen

 

Ingen kommentar än så länge »

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar