ssnadra.se » En rad med uppdateringar

En rad med uppdateringar

Har vart extremt dålig på att uppdatera, men jag skyller allt på det fina vädret & underbart sällskap. Igår var vi ju & storhandlade, träffade på Linda, vilket var roligt. Hon fick en kram i ren impuls, sorry Linda ;)

Sen blev det tacos på kvällen, mumsigt. Efter det var vi så trötta så vi gick & la oss tidigt. I morse stod klockan på halv 6, ringde pappa för att säga hej då innan han stack till Mallis, jag är inte ett dugg avundsjuk :angry:
Somnade om & vaknade strax efter 9. Ringde mamma & kollade om hon skulle till morfar & mormor, och efter mycket om & men lyckades jag övertala henne :)

Vi var där över 2 timmar, Drack kaffe, åt morfars sockerkaka & rökte lite för många cigaretter. Dom skulle på teater ikväll, jag önskar att jag vore lite kulturell.

Mamma & jag åkte till Obs, hämtade ut medicin & handlade en cykelpump, hoppas den jäveln passar. Måste verkligen göra rent min cykel, får ta & göra det i veckan som kommer.

När jag till slut kom hem åt jag resterna av tacosen igår & sen begav jag mig ut på balkongen med lite fika & en bok. Satt där ute säkert två timmar, men i skuggan. Tog äntligen tag i förra månadens kvitton i eftermiddags. Skönt att få det gjort. Vi hade väldigt många kronor på onödigt listan.

Thomas kom hem vid sju, vi satt på balkongen en stund. Jag med en martini & Thomas med en melondrink. Sen lagade jag lite mat till oss & vi kurade ihop oss i soffan. Och nu sitter jag här, ska snart lägga mig & sova, i morgon bitti ska mamma, jag & Cider ut på prommis.

Vad har vi lärt oss idag? Att man absolut inte kan lita på att någon är ens vän. Ibland syns det allt för tydligt.
What doesn’t kill you, always makes you stronger.

Godnatt :sweet:

Följ Bloggen

 

Ingen kommentar än så länge »

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar