ssnadra.se » En redig tur på Maxi (Hälla alltså om nu Linda & Ina undrar)

En redig tur på Maxi (Hälla alltså om nu Linda & Ina undrar)

:lol:

Vaknade tidigt hade beställt att tvn skulle startas vid 7 i morse, men den startade halv 6 vilket resulterade i en ännu mer sur Thomas. Han morgonhumör är inte att leka med.

Jag somnade i alla fall om & vaknade igen vid halv 12 :wtf: Jag fick panik & rusade upp ur sängen, fixade till mig lite & åkte ut mot Hälla. Vi stannade till på Vega grillen & åt lunch.

Vi följde listan under tiden på Maxi så vi köpte faktiskt inget onödigt den här gången :yay: På Maxi fick jag även syn på en liten pojke (öhmm man kanske). Som jag inte sett sedan 1 år tillbaka, han hade börjat odla skägg :D Fast det roliga var att han faktiskt passade i det.

Nu har vi plockat in maten och all grejer från handlingen, Thomas pluggar officiellt, egentligen ligger han & sover i soffan. Jag har tjatat 4 gånger & nu skiter jag i honom :angry: De ska hållas i kort koppel.

Jag ska brygga lite kaffe & sen hoppar jag nog in i duschen. Vill fixa mig lite extra till ikväll då vi ska ut & äta tillsammans. Hoppas att Vardá har toppenmat.

Puss & kram :heart:

Följ Bloggen

 

3 Kommentarer än så länge »

 1. Thessan said,

  januari 30, 2009 @ 19:46

  ahh jag såg det jag också=) men jag hatar att vara utan spegel på toan=( har ingen plats att sätta upp en vanlig heller=/

 2. 1

  Malin said,

  februari 1, 2009 @ 11:13

  Vem var den där pojken/mannen då som du träffade?

 3. 2

  Sandra said,

  februari 2, 2009 @ 11:54

  Det var mina kusiners pappa som jag inte träffat sedan säkert 90-talet

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar