En redig tur på Maxi (Hälla alltså om nu Linda & Ina undrar)

:lol:

Vaknade tidigt hade beställt att tvn skulle startas vid 7 i morse, men den startade halv 6 vilket resulterade i en ännu mer sur Thomas. Han morgonhumör är inte att leka med.

Jag somnade i alla fall om & vaknade igen vid halv 12 :wtf: Jag fick panik & rusade upp ur sängen, fixade till mig lite & åkte ut mot Hälla. Vi stannade till på Vega grillen & åt lunch.

Vi följde listan under tiden på Maxi så vi köpte faktiskt inget onödigt den här gången :yay: På Maxi fick jag även syn på en liten pojke (öhmm man kanske). Som jag inte sett sedan 1 år tillbaka, han hade börjat odla skägg :D Fast det roliga var att han faktiskt passade i det.

Nu har vi plockat in maten och all grejer från handlingen, Thomas pluggar officiellt, egentligen ligger han & sover i soffan. Jag har tjatat 4 gånger & nu skiter jag i honom :angry: De ska hållas i kort koppel.

Jag ska brygga lite kaffe & sen hoppar jag nog in i duschen. Vill fixa mig lite extra till ikväll då vi ska ut & äta tillsammans. Hoppas att Vardá har toppenmat.

Puss & kram :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

3 tankar på “En redig tur på Maxi (Hälla alltså om nu Linda & Ina undrar)”

Lämna en kommentar