ssnadra.se » En solig förmiddag

En solig förmiddag

Picture 5

En trött & osminkad Sandra

I måndags var vi som sagt ner på stan, jag har äntligen fixat klart Sandras presenter, förutom en sak, men den ska jag inte köpa utan göra själv :) Jag köpte i alla fall något jag själv skulle bli glad för så det blir nog bra.
När vi var klara på stan åkte vi förbi mamma på en kopp kaffe & pepparkakor & därefter hem & kollade på film.

Igår hade jag en riktig slappdag, sov mycket & länge (jo jag somnade om efter jag vaknat efter 5) & åkte till Maxi med mamma & storhandlade, skönt att ha det gjort, nu är det fullt i både skafferi & kyl.

Idag vaknade jag av mig själv strax innan 9, har druckit en kopp kaffe & kollat Bloglovin’, som vanligt varje morgon/förmiddag. Har pratat med Elin på msn om allt mellan himmel & jord.

Funderar på att gå in till Thomas & väcka honom, dags att gå upp nu när klockan är 11.
Idag ska jag röjja här hemma & kanske åka till Vallbys silversmed & fråga hur vi ska göra med Thomas nya ring som behövs töjjas ut.

Är grymt nervös inför resan på fredag, är fortfarande livrädd för tågresan :S Men som sagt, det går nog bra.

Följ Bloggen

 

1 Kommentar än så länge »

  1. Sandra said,

    oktober 28, 2009 @ 22:02

    Sötis!! Längtar så till fredag! <3

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar