ssnadra.se » F U C K

F U C K

Jaha, då var det roliga slut. Jag är sjuk, igen! I morse hade jag 39,1 i feber & nyss låg den på 38,9 känner mig helt slut.

Var hos Kela hela dagen igår, drack en hel del kaffe & pratade en massa skit, men jag måste ändå ”pepåka” att det var riktigt trevligt. Fram mot eftermiddagen började jag frysa riktigt ordentligt & rackarns hade jag nog antagligen feber redan då.

Thomas hämtade upp mig hos Kela & när vi väl kom hem så nös jag som en idiot, katthår överallt med andra ord. Jag önskar att vi kunde fått ha haft honom kvar. Men det gick ju verkligen inte. Men nu vet vi det, ingen katt för min del.

Idag har jag sovit, sovit & sovit. Tog mig till slut upp & slängde igång datorn. Känner mig sovtrött igen. Måste få i mig någon mat. Men det finns klart i kylen, jag tvingade Thomas att köpa pizza igår (med mina pengar :P ) Och pizza blev det måntro, en familjepizza :lol: Så nu har jag mat några dagar :)

Måste försöka få bort allt katthår idag, får ta en långsam tur med dammsugaren, det är värst i vardagsrummet. Han strök sig överallt, konstigt att han inte fick skavsår :D Tog några bilder på sötnosen, lägger upp dom senare.

Nu ska jag värma lite mat, hörs senare…

Följ Bloggen

 

1 Kommentar än så länge »

  1. Cissi said,

    februari 24, 2009 @ 15:18

    Men uscha vännen. Nu bäddar du ner dig i soffan och låter sambon passa upp på dig ;-)

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar