Fab Monday

Måndagens inlägg handlade inte om just i måndags, det var mest en ”förklaring” för hur mina dagar kan se ut.
I måndags vaknade jag trött men ändå på gott humör, kände att nu krävs det en förändring, bestämde mig för att försöka få en tid att prata med chefen på rehab.

Tog bussen ner vid lunch & gick min pyttelilla promenad mot rehab. Väl där kändes läget okej, lite smått nervös & olustig, men känslan gick att skaka av sig. Jag fick jobbet att skriva av mig om förra veckans händelser & det var just det inlägget handlade om.
Fick även tid att prata med chefen, vi kallar henne U. Det var så skönt att lätta sitt hjärta & verkligen berätta att jag funderat över att byta ett tillfälle på rehab mot ett annat.

Eftersom att min migrän brukar dyka upp på tisdagar, antagligen beror det på att måndagen kräver så mycket av mig. Jag går & oroar mig hela helgen inför måndagen, så var mitt önskemål att byta tisdagar mot torsdagar.
U kollade läget & det var praktiskt taget fritt fram att byta. Det känns lite tråkigt att byta bort, jag kommer så bra överens med tisdagsgruppen.
Men jag har förhoppningar om att torsdagens grupp kommer kännas lika bra.

Efter rehab så hämtade Thomas & Jens upp mig & vi åkte in till stan. Jens skulle lämna in sina gitarrer & Thomas ville kika inne på 4Sound som vanligt ;) Vi inväntade Jens flickvän Sara & vi gick vidare till Gränden där vi åt mat. Jag tog deras goda hamburgare & det var underbart.

När vi släppt av Sara & Jens så åkte vi mot Plantagen, Thomas har ju skapat ett minidrivhus här hemma & odlar som bara den, så ”vi” behövde nya krukor. Tog en sväng förbi Systembolaget & köpte några halvflaskor vitt vin som jag aldrig smakat förut.

När vi kom hem poppade jag popcorn & öppnade en flaska vin. Kändes mysigt att ”fira” en bra måndag. Tittade lite på tv, men la mig ganska tidigt.
Hade jättesvårt att somna & ångesten + huvudvärk lurade bakom hörnen. Gick upp, tog en tablett & la mig i soffan bredvid Thomas som spelade tv-spel. Somnade efter en stund. Det var så skönt att få sova ut i tisdags :)

Underbar måndag!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar