Finally

Äntligen har jag kommit igång, fasiken va trögt det går idag. Är inte ens halvfärdig men jag har påbörjat det i alla fall, yay :yay:

Innan förra tandläkarbesöket grät jag hysteriskt kvällen innan & kunde inte sova en blund. Den här gången försöker jag intala mig själv att jag inte kan göra något åt det. Jag ligger där jag ligger & tandläkaren gör det bästa han kan göra. Men trots dessa ”lugnande” tankar är jag livrädd & i morgon vid den här tiden är jag nog galen av oro. Min sovmask ska med oavsett, den hjälpte mig sista gången. Jag slapp både se sprutor & tång. Thank god for that :que:

Jag är lite kär i Ebba Grön, jag har mina perioder, köpte en samlingsskiva för något år sedan, men alla mina skivor ligger i källaren (förutom Hanson :P ) Men tacka vet jag Spotify, där har dom alla Ebba Gröns låtar, Spotify rocks! :rock:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Finally”

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake