Födelsedagshelgen

20121013-161851.jpg

För exakt 2 veckor sedan fyllde jag år, 27år, fy fan!
Mormor fyller samma dag & i år var det hennes tur att firas ordentligt eftersom att hon fyllde 70år.

Jag fick skjuts hem till mamma & pappa på eftermiddagen & fick otroligt vackra blommor av mamma & pappa, & fina presenter, bör tilläggas.
Sen gick vi mot mormor & morfar, vi blev bjudna på god mat & hade det riktigt trevligt.

På kvällen blev jag upphämtad av Thomas, som bakat en tårta hela dagen lång (blir ett annat inlägg om den). Fick fina presenter av honom också, Yankee Candles vaxkakor i mina favoritdofter.

På söndagen kom Malin hit från Uppsala, hon bjöd mig på god lunch & även hockeymatchen mellan VIK – DIF, det var en rolig match att se. Uppe på bilden skymtar ni även fina slevar & en slickepott jag fick av henne i present.

På tisdagen, veckan efter, kom Ia & Simo hit. Jag bjöd på tårta som fanns kvar & Ia hade med sig både bullar & underbart goda kakor hon bakat. Vi drack kaffe & återigen blev jag bortskämd med fina paket. En fin cupcaketavla, en cupcakeburk & ett jättesött kit med penna & suddgummi.

Och sist men inte minst så kom Mrs P över på onsdagen, då jag hade mycket att bjuda på ;) Ias bullar & kakor, tårta & äppelkaka som jag bakat.
Mrs P känner till min passion kaffe & hade köpt Irish Cream-kaffe & en söt ask med chokladpraliner, som förövrigt var galet goda.

Så i det stora hela fick jag ett långt firande av min födelsedag. Tack mina fina :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar