För några helger sen

njghg

För några helger sedan skulle Thomas & Nisse på fest hos en av Thomas jobbarkompisar. De började med att mysa lite här hemma, drack lite & lyssnade på musik á la 90-tal. Jag drack lite rosévin & hade det riktigt trevligt.

Vid 20 började Thomas & Nisse röra sig mot festen & jag var inte sen att hänga på jag också. Hade tänkt stanna hemma & ha en kväll för mig själv, men 90-tals musiken gjorde att jag rycktes med i partykänslan.

Väl hemma hos Pernilla, som hon heter, pratades det mycket jobb. Jag & Nisse satt mest & tittade på varandra & funderade en stund på om vi verkligen borde ha följt med. Vid midnatt bestämde sig partygänget att bege sig ner på krogen. Då trodde jag att kvällen skulle ta slut för vår del, men tro det eller ej, Thomas gick faktiskt med på att gå ut. Han hatar krogen, så jag blev glatt överraskad.

Det slutade med att vi dansade tills Blue Moon Bar stängde & sen blev vi hämtade av Louise, tog en sväng förbi Donken & sen ramlade jag i säng runt halv 4. En riktigt trevlig kväll, mådde inte alltför bra dagen efter dock.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar