Förfest & BMB

Jag hade det jättekul på förfesten igår, trots att jag kände mig lite osäker i början. Vi hann med en hel del låtar på Sing star & ett antal cigg på Checkes balkong.

Han har exakt likadan lägenhet som jag & Thomas har, fast han bor högst upp & har riktigt tak på sin balkong (det vill jag också ha). Alla verkade ha det trevligt förutom att en person kunde ha förstört hela jävla kvällen. Men den personen försvann & vi fick tillbaka en vän vi längtat efter.

Vi kom iväg ganska sent till BMB. Jag & Anna åkte taxi ner. Väl framme började jag känna hur full jag egentligen blivit, men det blev några turer på dansgolvet innan jag beslöt mig för att åka hem. Kände att det var bättre att åka hem än att stanna kvar ”bara för att”.

Tog några kort på förfesten igår & dom kommer jag lägga upp i Bilddagboken sen :)

Nu är kvällen snart här igen & vi ska åka till mamma & pappa för att se Melodifestivalen & äta middag tillsammans. Underbart härlig lördag med andra ord.

Jag & Thomas var iväg till Max & åt lunch med Nisse idag, trevligt, trevligt! :D Kul med spontana grejer. Jag är så glad för hans skull, att han träffat Louise. För jag har tyckt att han varit värd någon ”bra” & nu verkar han ha det, go Nisse!

Vaknade ganska tidigt idag, låg kvar i sängen till klockan var 11 & då ringde jag mamma, hon skulle åka iväg till mormor & morfar så jag hängde på. Vi drack en massa kaffe & pratade, alltid lika mysigt. Man ska ta vara på såna stunder :)

Nu ska jag plocka lite innan vi åker ut mot skogen.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake