Fredagskvällen har bara börjat

Vi kom hem nyss, har vart iväg & slagits med alla människor som var på Hälla. Det är sjukt hur hysteriska folk får bli. Vi var inne på H&M, där var det ovanligt lugnt. Köpta några tomma flaskor att ha duchtvål i sen när man ska iväg på gymmet. Köpte även lite ”guld” armband & halsband. Måste ha det till julafton, rött & guld. Svart & silver. Ni fattar?

Dom hade ingen badolja på ICA Maxi. Hör du det Ina? INGEN BADOLJA! Blev sur som citron när jag fick det slängt i fejjan, va sjutton, dom har ju allt! I vanliga fall. Inne på Maxi kändes det först väldigt lugnt & lagom. Tills vi kom fram till julskinkeavdelningen, cheeses. Jag stod & höll i en skinka, samtidigt som en tant ryckte den ur mina händer, folk var överallt & det verkade som att alla trodde att den skinkan jag höll i, var den sista. hur som helst, nu har vi en skincka i alla fall, som luktar rengöringsmedel.

Luktar rengöringsmedel? Yupp, yupp. Hela vår kasse & allt i den är täckt av Perfect-rengöringsspray. Tydligen så pallade den inte lite tryck av 1kg pommes frites. Men nu är allt avsköljt, inklusive rödlök, apelsiner & clementiner.

Jag sitter i alla fall och smuttar på ett glas vin, jag har faktiskt, för andra gången i mitt liv, köpt en bag in box. Wohoo, nu kan man dricka vin hela dagarna, eller inte. Jag är en sån människa som kan nöja mig med ett glas till maten, därför känns det värdelöst att öppna en hel flaska. Dom där ”små flaskorna” är det alldeles för lite i. Jag har inte bestämt mig för om jag tycker om/inte tycker om  det här vinet. Om 3 glas säger jag nog att det är gott.

Jag ska återgå till mina älskade nerdränkta varor nu, kommer samtidigt smutta på mitt vin & inse att fnitter gör min sambo galen. Jag fick inte ens bada med honom nyss. ”Vi kanske kan bada i morgon” fick jag till svar. No way josé. Hur som helst nu var det varorna som skall plockas in.

Jag tänkte bara berätta om mina/våra planer för helgen. Ikväll blir det bara en lugn hemmakväll, god mat (kyckling filé, pommes & pepparsås), mysigt sällskap & LOST maraton (för Thomas skull).

I morgon hade vi inget inplanerat, men hux flux så fick vi tvättid på förmidaggen & Nisse ville nog hitta på något efter jobbet.

På söndag fyller Thomas pappa år, men jag ska inte dit, jag ska ha främmande. Mamma & pappa kommer hit på fika för att fira fjärde advent. Ska baka saffranskaka & cheesecakemuffins med glögglasyr på.

Men nu som sagt, åter till varorna, dessutom så lär jag ställa ut vår indränkta Pepsi på balkongen, om rengöringsmedel fryser till is, så lär det ju inte vara dödligt? :lol:

Hörs i morgon sötnosar, puss & skål :drink:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar