ssnadra.se » Friday, does it make a difference?

Friday, does it make a difference?

Det är fredag, wohooo. Eller nja, inget vidare woho. Thomas jobbar idag & på söndag så det är bara lördagen som blir riktig helg :S Varför är dom hemma när man inte vill ha dom hemma & tvärtom :D

Jag känner mig piggare idag, härligt! Har fortfarande ont i både öron & hals men huvudet känns inte lika tungt. Men låt oss inte ropa hej. Jag menar, om man har ett paraply uppstucket i röven är det onödigt att fälla upp det.

Sov mycket bättre i natt också, vaknade halv 7 av mobilalarmet men somnade om & sov till 9, så skönt. Men jag missade Jacobs ”Rapattack” & det gjorde mig lite förbannad.

Solen lyser idag också, trots att jag bör hålla mig inne så känns det inte lika illa som igår när jag höll på att dö av tristess. När man är piggare blir man ju lite mer positiv också :)

Ska ändå försöka att inte köra järnet idag, plocka lite & laga mat till ikväll det får bli mitt mission today.

Vad har ni för er? Och vad har ni för helgplaner?

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. Sandra said,

  april 3, 2009 @ 10:30

  Skönt att du är piggare!! Ha en bra dag! Jag ska snart åka hem till Nykvarn, blir där över helgen. Ska bli mysigt! Kramar

 2. 1

  Elin said,

  april 3, 2009 @ 10:45

  Just nu äter jag päron sen ska jag handla med Magnus. Lite fest hos en klasskompis imorgon å på söndag ska jag skjutsa Magnus till flyget:(. Kram!

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar