Frukost

Jag har ätit frukost framför Vakna med The Voice. Mysigt, tända ljus. Skönt att komma upp tidigt idag. Har bestämt mig för att det ska bli en bra dag. Ska spela musik på hög volym, använda min kreativitet till att fixa lite här hemma, det behövs städas av lite + att jag vill få upp nya tavlorna & få ut nya mattan i vardagsrummet.

Kör även på en EFIT-dag, yay eller ney?
Det var så roligt sist så jag kör på idag.

Nu ska jag duscha av mig så jag piggnar till, sen blir det disk & därefter börjar dagen på riktigt. Hoppas på lite ljusare dag idag, igår var det riktigt mörkt & trist. Min magvärk har förflyttats till äggstocksregionen, ingen höjdare.

Igår så satt jag inte & stirrade hela dagen, jag badade skumbad & på eftermiddagen åkte jag hem till mamma & pysslade lite, mina julänglar blev klara, men dom fick stanna hemma hos mamma då jag sprayat dom med glanslack.

Hoppas ni sovit gott :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “Frukost”

  1. (Whisper) Jag förstår, hur känns de då? Varför? är ert förhållande destruktivt? Förlåt alla frågor, försöker bara förstå så jag kan stötta dig så bra som möjligt. Hos mig finns alltid en ledig säng, en god vän och en himla massa kaffe, bara så du vet! :heart: :heart:

Lämna en kommentar