ssnadra.se » Fuck I’m tired

Fuck I’m tired

Jag förstår inte vad det är med mig idag, jag är så jäkla trött. Plockade in i diskmaskinen, gick in i vardagsrummet, la mig på soffan & somnade. När jag vaknade till ville jag inte gå upp, men var tvungen för mobilen ringde. Nu sitter jag här & är lika trött som innan jag sov.

Känner mig olustig & ganska lättirriterad idag. Men det är såna dagar man kan ha. Morgondagen blir säkert bättre, det har jag bestämt mig för. Saknar mitt hjärta så mycket idag, dessa satans vårkänslorna….

Usch klockan är snart 4 & jag har inte gjort ett skit idag. Längtar efter Thomas, UB & DH :heart:

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. Linda said,

  april 28, 2009 @ 15:48

  Kanske du har lite allergier. Jag är enormt trött så här års. Helt utan anledning dessutom.

  Hoppas du piggnar till snart vilket som Kram

 2. 1

  Sandra said,

  april 29, 2009 @ 13:46

  Så kan det nog vara, hmm. Oavsett så är jag riktigt slut :)
  Kram

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar