Fy sjutton vilken natt

Jag gick & la mig vid 10, somnade ganska omgående. När Thomas gick & la sig, runt 12 så började han med att väcka mig, för att jag vrålsnarkade. Inte så konstigt med tanke på hur förkyld jag är. Så från 12 till 2.30 väckte han mig om & om igen, till slut la jag mig i soffan istället.

Jag är grymt trött men halsen gör så jäkla ont så jag kan inte slappna av så jag kan sova. Det kommer bli en dag i soffan igen känner jag. Jag förstår inte varför jag ska vara sjuk igen. Måste bli frisk till på lördag, måste bli frisk till på lördag.

Mötet igår gick hyfsat bra, men det satte igång många tankar & funderingar. På torsdag ska jag till lasarettet för att lämna en hel del blodprover, skitkul :nja: Jag är livrädd!

Nu ska jag koka lite kaffe, eller lite te, måste mjuka upp halsen lite.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar