Gårdagen

Jag åkte ju med mamma igår, mormor var där & vi tog en promenad tillsammans, det är otroligt fint ute egentligen, men varför kan det inte vara så här över julen?

Efetr promenaden kom Thomas & hämtade mig. Vi åkte till Ica för att hämta ut Thomas nya väska. Väl hemma åt vi korv med bröd framför Efterlyst & kollade på ett avsnitt av serien graven. Sen somnade jag så fort jag la huvudet på kudden.

Idag skulle jag vart hos läkaren vid 11 men hon hade överbokat så det blir inget. Då blir det ingen Kela heller, hade tänkt att gå förbi där efter läkaren & sen ta en promenad hem. Men nu stannar jag hemma istället. Vi får se om det blir lunch med pappa & farfar idag, pappa var ute på firmafest igår så hans bil står kvar på jobbet.

Idag har jag ändå fullt upp, Ina påminde mig om lite saker man borde ta tag i, men det är det här jag ska försöka åstadkomma idag:
Pilates
Rensa skafferiet
Frosta av frysen
Rensa skåpet ovanför kylen
Byta gardiner i köket

Något ska man i alla fall kunna bocka av tycker jag. Thomas åkte nyss, dom har inget schemalagt idag utan de ska jobba på sitt grupparbete. Tror han hellre stannat hemma och ”pluggat” :D

Det är konstigt att man kan hitta på så mycket annat att göra när man borde plugga.

Nu ska jag dra fram yogamattan :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar