Glad midsommar – Delayed

 

Är det fest? Ska vi hångla? Får man ta med sig nån, hur många? Rödvinständer, vita stränder ;)
Landade precis & var tvungen att starta datorn för att ladda min fitbit. Batteriet tog slut mitt på dagen, attans. Propagerade för 1 timme sedan för pappa om att låten E d fest är så jäkla dålig, men ändå så sitter jag & nynnar på den. Jag i ett nötskal.

Glad midsommar på er, bättre sent än aldrig! Min midsommar blev lite av en catch 22, åt god lunch & drack nubbe men hamnade i matkoma & därefter var jag bara trött. Plockade disk, hjälpte mamma, gosade med Danny, låg i hammocken & tittade på de mörka molnen, diskuterade med mormor om gamla nagellack & hade en lång diskussion med pappa om hur man avbeställer en bok på internet. Ja det var väl min midsommar.

Är glad, nöjd, mätt & nykter. Sov ”för lite” i natt, så kommer nog snart lägga mig. I morgon lär väl inga affärer vara öppna?
Hur har ni spenderat er midsommar?

Sov gott :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar