ssnadra.se » God morgon

God morgon

Redan tisdag, jag hinner inte med. Dagar, månader, år, allt flyger förbi.
Idag var planen att åka med Malin till Uppsala, men icke sa nicke. Patrik är sjuk & jag vågar inte riskera att dra med mig bakterier hem till mamma. Lite tråkigt att inte få se deras lägenhet, men jag är glad ändå, får i alla fall träffa Malin & det är ju det som betyder mest :)

Jag höll mig vaken i princip hela dagen igår, vi kan räkna bort powernapen på 30min. Var hos Thomas föräldrar igår & blev bjudna på middag. Någon gryta av något slag, med grönsaker, kyckling & korv i. Riktigt gott!
Efter det blev vi bjudna på fika, så man var riktigt mätt igår kväll.
Trött också dessutom. Strax efter 22 trodde jag att jag skulle svimma av trötthet. Men jag somnade gott i sängen :)

Jaha, dagens planer blir att åka & träffa Malin, baka lite & sen ta en sväng ut till Erikslund. Blir nog en väldigt trevlig tisdag!

Inte långt kvar till nyårsafton, måste planera vad vi ska bjuda på för mat. Och skriva ett fint kontrakt med mina nyårslöften. That’s right, kommer gå all in för mina nyårslöften i år. Självdisciplin for the win!

Nej, dags att runda av.
Hörs lite senare!

Följ Bloggen

 

1 Kommentar än så länge »

  1. Malin said,

    december 28, 2010 @ 08:44

    Nu ska jag kolla upp chokladknäcksreceptet sen kommer jag och hämtar upp dig! =)

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar