God morgon lördag!

God morgon, jag vaknade 4 i morse av en mardröm, kunde inte somna om efter det, så det var bara att gå upp & hoppa in i duschen. Vid 6 ringde Thomas väckarklocka & det var hans tur att hoppa in duschen. Nu har han åkt till jobbet & jag har precis ätit frukost & dricker min andra kopp kaffe.

Lyssnar på Melissa Horn & funderar på om jag glömt att packa ner något viktigt. Strax innan 9 ska pappa hämta upp mig för att åka hem till dom. Ska vara hundvakt till i morgon. Thomas jobbar långa dagar & jag ska fördriva tiden med att läsa, blogga & ta promenader med vovven Cider.

Det är plusgrader ute & snön har börjat smälta bort. Våren, är du på väg?
Jag behöver mer solsken & fågelkvitter.

Ikväll är det Melodifestivalen, Thomas jobbar ju sent, så jag tänker laga en god middag & sätta Melodifestivalen på pause. Så tittar vi på det när vi äter, tillsammans.

Jag känner att jag börjar bli trött, kan ju alltid sova en stund när jag kommer hem till mamma & pappa. En härlig slapp lördag väntar, underbart. Skönt att byta miljö för 2 dagar också. Trots att jag håller med om mottot ”borta bra, hemma bäst”.

”So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge
my feet run outta ground?
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don’t care about all the pain in front of me
’Cause I’m just trying to be, happy!”


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “God morgon lördag!”

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake