Godkväll i stugan

Nu är jag hemma efter min dag full av happiness. Hos Kela blev det många koppar kaffe & cigaretter (sorry Niclas, jag kunde inte motstå denna underbara njutelse)

Vi hade rätt mycket att ta igen, de sista månaderna har vart fulla av massa händelser, inte så många roliga dock. Jag fick julklappar :) En body lotion som luktade gudomligt & ett par söta örhängen. Nu gäller det bara att hennes julklapp kommer hem hit någon dag. Jag ger posten morgondagen sen hör jag av mig till företaget igen, dom måste ju ha någon form av kollinummer.

Thomas hämtade upp mig vid halv tre & vid tre väntade jag på mamma så vi kunde åka till mormor & morfar. Vi hade det jättemysigt där. Fikade, pratade & jag lekte mest med katten Findus, han är bra söt han. I såna lägen är jag glad att jag kan äta medicin. Morfar blev superglad för whiskeyflaskan han fick :)

Våran gran barrar som F A N nu. Den ska ut i morgon! Alla julsaker S K A bort. Förhoppningsvis får jag någon hjälp av min sambo. Otherwise I’ll kill him!

Det väntar en megadisk i köket :( Men det är lika bra att ta rätt på det nu. Thomas har vart i farten & lagat mat :nja: Han vill antagligen väl, men att lämna all skit kvar till mig känns sådär….

Hörs lite senare!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake