Godkväll i stugorna!

Nu har jag vart iväg med mamma & moster & handlat på Maxi. Ingen handling för min del, men jag fick en Alladin-chokladask :P När jag klev innanför dörren ringde jag Kela & efter samtalet blev det mat.

Thomas lagade mat idag också :D Fiskpinnar & potatismos. Det var riktigt gott. Vi kollade på Björn Gustafsson’s dvd medan vi åt. En del grejer var riktigt, riktigt roliga :lol:

I morgon ska jag ut till skogen på morgonen för att vara hund vakt åt Cider hela dagen, ska ta med mig datorn & försöka hitta något nytt tema som förhoppningsvis klarar av de flesta plugin. Ska bli mysigt att åka ut dit i morgon, Cider är så lätt att ta hand om & hon har blivit så gosig på senaste tiden. Hon följer med mig vart jag än går. Tyvärr har hon börjat håra & min allergi är inte så förtjust i det :nja:

Bussturerna fram & tillbaka till stan idag var ganska lärorika. Hade mina nya ”in-ear” & försökte verkligen pressa i dom i öronen & ljudet vart ju så jäkla isolerat, yay! När jag väl kom på bussen så sitter det en kille mitt emot mig över mitt gången. I ögonvrån ser jag hur han sitter & flänger med huvudet precis som om han också lyssnar på musik. Men när jag väl tittade till så hade han inte hörlurar, så nu undrar jag om det var min musik han flängde till (i otakt), eller om han bara gjorde så utan anledning(?) :que:

När jag stod och vänta på bussen hem kom det en gammal söt gubbe, han kom gående i ministeg & hans käpp var alldeles för kort :nja: Skakig på benen & tårögd av blåsten. Han kommer fram till ”monitorn” & kisar för att se när hans buss går. Han vänder sig om till en tjej (ca 25år) & frågar (med smått skrovlig röst)
– När kommer 18?
Hon tittar på honom, vänder sig om & tar upp sin MP3 spelare & sätter hörlurarna i öronen. Han försöker då få upp sina glasögon med ena handen & håller hårt i sin käpp & en Akademibokhandeln kasse i andra. Jag går fram till honom tar honom under armen & berättar att bussen går om 13min så han kan sätta sig att vänta. Jag hjälper honom till bänken & sätter honom ner. Därefter kommer en annan buss & tjejen sparkar till hans käpp när hon går förbi. Hans Akademibokhandels kasse rasar ner. Hon ber inte om ursäkt utan stirrar bara & går vidare. När 18 väl kom, så hjälpte jag honom upp & på bussen. Hur fan kan man vara så & bara strunta i folk? Jag klarar då inte av det :angry:

När jag kom ut från FK bestämde jag mig för att köpa mig en vaniljlatté på Waynés för mina sista kronor. Men när jag väl kom dit intalade jag mig själv att jag har vaniljkaffe hemma & dessutom en bit saffrans kaka, så jag vände om mot bussen istället. Vuxet & moget va!? :mmm:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Godkväll i stugorna!”

Lämna en kommentar