Godkväll

Nu doftar det rent & fräscht här hemma, det enda som inte är lika härligt är köket. Men Thomas lovade att ta hand om det & därför ska han få göra det. Annars brukar jag fixa ordning det tills han kommer hem.

Det doftar sköljmedel; vanilj & orkidé. My gav tipset att ta en vattenspruta, fylla den med vatten & sköljmedel för att sedan spraya på gardinerna & det är verkligen pricken över i:et efter man städat.

Jag är grymt hungrig känner jag :sus: Får vänta på Thomas. Han kommer hem från skolan vid 20 över 7. Då har han vart borta i 12 timmar, snacka om att vara trött efter det :puh: Men det verkar som han är ledig tors-fre i alla fall.

Idol-finalen börjar närma sig, spännande. Är fortfarande sur över att Robin åkte ut i fredags :angry: Så nu gäller det för Alice att trappa upp tempot så jag får se henne i final :)

Nu ska jag värma på lite gammalt kaffe :kaffe: Jaja, jag vet att det låter äckligt. Till kaffet ska jag äta en Naturdiet snack-bar :sun:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

5 tankar på “Godkväll”

  1. (Whisper) det är plugin som jag hittade på wordpress.org .., jag tror inte jag förstod riktigt vad du menade med det med mina bilder.. ?? .. men jag använder mig av mygallery som gör att bilderna är klickbara…, sen om du undrar över hur man får dem reflekterade , med ramar osv… så är det Windows live writer.. som jag skriver alla mina inlägg i..;) ladda ner via msn.com

Lämna en kommentar