Godmorgon

Jag lever, har bara haft en ”orkar inte ha datorn igång” period. I morse vaknade jag 5.15 med världens värsta ont i munnen. Det gick bra hos tandläkaren igår. Men tyvärr var rötterna på de här visdomständerna lite krångligare, så han fick dra, vrida & bryta innan de två behagades att lossna.

Så nu är jag rejält mörbultad, sov bort hela dagen igår, känns som om jag kommer göra det idag också. Det tär verkligen på en att ha så här ont :( Men om några dagar ska det kännas bättre & jag hoppas jag slipper en inflammation den här gången.

I tisdags var jag ju hos Kela hela dagen, känns som om vi hittat tillbaka till varandra igen & det känns jätteskönt :heart: , det brukar gå i vågor när det gäller oss. Efter en hel Kela-dag åkte jag & Thomas till återbruket & slängde hans skrivbord. Så nu slipper det stå i vägen i matrummet.

Igår gjorde jag inte många knop, var nervös som sjutton på morgonen & ingen mat åt jag på hela dagen, men på kvällen fick jag i alla fall i mig lite glass & yoghurt. Somna direkt efter tandläkaren, sov till halv 7, efter yoghurt & glass somnade jag igen vid 22 & sen sov jag tills i morse.

Idag kommer det inte hända så mycket, ska bara ta det lugnt, får ju inte anstränga mig alls, för då kan det börja blöda igen, mina mediciner är blodförtunnande så det är bara att ligga lågt. Har ca 300 inlägg på Bloglovin’ som jag ska gå igenom. Men nu ska jag försöka få i mig någon form av frukost, antagligen i flytande form :lol:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Godmorgon”

  1. Hej vännen!

    Usch skulle verkligen inte vilja byta plats med dig nu. Förstår att du har ont. Hoppas det blir bättre snart, och som du säger, att du inte får infl denna gången! Vila ordentligt!

    KRAM

  2. stackare! fyy! jag har aldrig dragit ut någon visdomstand … faktiskt inte ens borrat i tänderna! så jag är livrädd den dagen jag ska behöva göra något sånt!! hehe!

    skönt att ha lite dator-fria dagar! det behöver man faktiskt!

    kram!

Lämna en kommentar