Godmorgon(?)

Jag känner mig inte på humör idag. Har sovit men inte bra. Munnen har gjort jäkligt ont i natt igen & jag har vaknat flera gånger antagligen för att jag är orolig inför idag. Känner mig riktigt nrevös faktiskt. Jag vet inte riktigt vad jag har att vänta. Mamma gjorde en datortomografi för många många år sedan och sen dess har nog saker & ting hunnit utvecklas. Jag är nog mest rädd för att jag ska känna lite  klaustrofobi. Vet inte heller hur lång tid det kommer att ta.

Nu ska jag inte prata om det mer, det gör mig bara mer nervös :nja: , annars så kommer dagen spenderas med mamma. Hon är ledig idag och vi ska ju ändå iväg på möte i eftermiddag också så då kan vi lika gärna spendera hela dagen tillsammans :)

Är inne på tredje dagen med penicillin & än har det inte hänt mycket på smärtstillandefronten. Jag äter alvedon hela dagarna & det tar bort det mesta, tack & lov.

Mitt hår känns lite bättre, kanske inbillar mig, har kletat & smetat in massor av silikondroppar för att försöka få det så smidigt som möjligt. Så vi får se när dagen är slut om det ska tas ut eller inte.

Stod säkert en timme & försökte få ut tovorna igår :nja: Det var till och med så illa att en ”slinga” drogs ur :lol: Snacka om att jag blev förvånad :(

Kommer kanske uppdatera hos mamma & pappa, om deras internet fungerar, annars blir det nog inte mycket till inlägg idag. Men ni får ha en underbar måndag :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Godmorgon(?)”

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake