Godmorgon

Äntligen gick jag upp trots att jag ville somna om :P Hade bra lust att krypa ner i sängen igen, men här sitter jag nu i morgonrock & ska strax tappa upp ett bad tror jag :) Det finns väl inget härligare än ett bad eller dusch på morgonkvisten? Man kvicknar ju till lite innan kaffet kickar in :lol:

Idag ska jag som sagt luncha med pappa & farfar, sen blir det lite plockning & städning. Eftersom jag tar det lugnt & inte stressar så tar jag en sak i taget & det är riktigt skönt må jag säga. Trots att jag ibland är sugen att köra en super spurt och röja hela stället.

Dags att tappa upp badet, slänga på kaffe & om installera msn. Godmorgon :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Godmorgon”

  1. (Whisper) min dietist som försökte hjälpa mig skickade en remiss till ett sjukhus i gbg. väntetid på 12 månader så till sommaren blir det ev aktuellt. Ska ringa dem för man har rätt till vård inom 3 månader…så vi får se vad dem säger. Om dem inte vill erbjuda en gratis så kommer jag stå för det själv. det kostar runt 100.000 och det är det värt för mig. Det betalar man av på 5-6 år kanske. Men man får betydlig bättre hälsa o självförtroende.

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake