Godmorgon 1:a januari

Äntligen är vi här, som jag har väntat. Längtat efter det nya året, de nya härliga året. Gårdagen var bra, vi åt god mat, drack mycket vin, spelade spel & fyrade av lite smällare. Blev dock inte så många bilder tagna, hade fototorka :) Men i år ska kameran storanvändas, lite på det!

Vi fick skjuts hem i natt, verkligen supersnällt av Balks bror. Så vi slapp att åka med ”spy-bussen”. Var hemma strax efter 2 & då badade vi innan vi slängde oss i sängen. Har sovit länge idag igen, skönt! Har tack och lov ingen baksmälla idag, känner mig pigg & glad inombords :)

Får se om det blir lunch med mamma & pappa idag, vore mysigt. Annars blir det till att mysa lite här hemma, bara Thomas & jag. Fick nys om att Ragge (familjen Balks hund) ska bli pappa vilken dag som helst & jag är grymt sugen på att köpa en liten valp, Thomas är dock inte lika övertygad. Min allergi verkar ju trots allt inte vara lika farlig längre.

Thomas sover fortfarande, jag tänkte brygga en kanna kaffe :) Solen skiner här i Västerås & det är underbart. Ska suga i mig allt solljus som bara går, man vet ju aldrig när det blir molnigt igen.

Gott nytt år på er! :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar