ssnadra.se » Godmorgon

Godmorgon

Vaknade halv 6 i morse & det var inte helt fel, var pigg & kände mig glad :D Gick upp vid 6 & fixade lite frukost. Nu sitter jag här i morgonrock med Vakna med The Voice i bakgrunden, lovely.

Om en timme åker jag iväg till F&S & tränar med Sussie. Känner inte för det (det gör jag nog aldrig på morgonen) men när man väl är där så flyter det på. Tänkte hjälpa Sussie med ett träningsschema idag, får se om jag klarar av det. Jag skrev rent mitt igår & jag kör igenom 15grejer/gång. Nice ;)

Solen skiner just nu, härligt! Vi får hoppas på att den stannar hela dagen. Trots det kalla minusgraderna så är det ju ändå trevligare med lite sol. :lol: Nu försvann solen bara för det.

När jag kommer hem blir det en dusch/bad, lite lunch & sen väldigt mycket bloggande, har hela helgen att ta igen & för en gångs skull känner jag mig bloggtörstig. Sen ska det vika in ren tvätt (Thomas tvättade igår). Det ska även städas av lite här hemma & så måste jag försöka ta mig till Apoteket, min medicin är slut. Glömde helt bort det igår när mamma & jag var på stan :(

Nu ska jag hoppa i träningskläderna. Hörs lite senare!

Följ Bloggen

 

Ingen kommentar än så länge »

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar