Godmorgon

Vaknade nog på fel sida idag också men med Malin & Inas hjälp så har det mesta negativa släppt, så tack mina små blåbär :)

Nu sitter jag här & njuter av min kopp kaffe, solen lyser inte ute, men här inne gör den det. Tänk vad musik gör för själen. Jag har lyssnat på Frida Hyvönen’s Dirty dancing non-stop. Och snart byter jag till Kent, Mannen i den vita hatten.

Fick precis posten med en påminnelse :wtf: Jag försökte ta mig in på faktureramig.se men det fungerade inte som jag ville. Jag fattar nada, jag betalade ju alla räkningar igår & ingen hade tidigare förfallodatum. Jaja, vi får väl se hur det går med det.

Idag så händer det inte mycket roligt, jag borde rensa både skafferi & kylskåp. Min man har förmågan att trycka in allt istället för att ställa tillbaka saker på sin plats. Mina blommor behöver rensas, suck.

Det är konstigt att man hann med så mycket mer om dagarna innan man blev sjukskriven. Men i och för sig, om jag hade orkat göra lika mycket nu som då, hade jag inte behövt vara sjukskriven.

Idag är det fredag & det känns härligt med tanke på att Thomas är ledig i helgen. Ikväll blir det tacos (igen), framför finalen av Let’s dance. I morgon ska vi iväg på 50års kalas :) Sussies present & kort är klart + att vi köpte en flaska skumpa till henne också.

Jag funderar på att använda Kelas hårspolar i morgon, bara för att se lite annorlunda ut jämfört med vad jag brukar göra när jag träffar Sussie. Eller nja, hon ser mig ju oftast svettas på gymmet, så hon märker nog skillnad om jag bara har plattat håret :lol:

Söndagen kommer nog bli lika lugn som vanligt. Thomas åker väl & repar & jag stannar hemma framför Gossip girl. Har ni någon speciell tradition på söndagar?
Jag körde ju med brunch när jag bodde i min lilla etta, och det känns som om jag borde börja med det igen.

Måndagen ser jag inte lika mycket fram emot, men det struntar vi i nu, för nu är det helg :yay:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake