Godmorgon sweethearts

Jahapp nu är det dagen före julafton, yay! Mamma ska snart hämta upp mig, vi ska till Hälla innan hon börjar jobbet. Hon ska handla de sista julklapparna :)

Efter det blir det städning, idag har jag en tidsgräns så idag kommer jag nog i gång fortare än kvickt :) Vid 4 slutar mamma & då följer jag med henne hem för den årliga uppesittarkvällen med Bingolotto. Den traditionen har vi haft sen jag var liten.

Måste komma ihåg att göra marsipanfigurer idag *skriver upp det på en lista*. Vad ska man göra? Grisar & tomtar? Hur som helst så brukar det vara en uppskattad present :)

Skinkan måste griljeras idag också, annars är det inget roligt om den inte är klar till julafton. Nu ska jag springa ner & möta mamma.

Hörs senare :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Godmorgon sweethearts”

  1. Åh vad mysigt det verkar =)
    Själv har jag nyss tagit ut första plåten med småkakor och ska sätta i nästa efter frukosten. sen ska vi göra lussebullar och cheesecake med saffran =) Don’t we just looove the day before Christmas!! :grey: :grey:

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake