Godmorgon

Godmorgon på er :love: Sovit gott? Jag har sovit som en gris, vaknade vid 2 i natt & var pigg som en lärka, lyckades somna om, tack och lov, vaknade igen vid kvart i 5 & då bestämde jag mig för att slå på Tvn & försöka börja dagen. Har precis ätit frukost & snart är det dags för första koppen kaffe :kaffe: Försöker att inte dricka kaffe direkt på morgonen, utan kör en kopp grönt te direkt på morgonkvisten.

Igår laddade jag upp massor av bilder i Bilddagboken igår, så nu är hela oktober & september uppdaterat. Så det är bara att kika in där :D Ni vet väl att man kan prenumerera på min Bildagbok? Det gör ni här.

En annan liten nyhet med bloggen är att jag från och med nu kommer svara på alla kommentarer direkt i kommentarsfältet & för att göra det lätt för er, kan man nu prenumerera på kommentarerna via Bloggkoll & den länken hittar du här!

Under helgen kommer det dyka upp några extrasidor här på bloggen, lite mer om mig & om mina bloggfavoriter, kan vara värt att spana in om ni letar efter lite nya bloggar att följa.

Idag ska jag ha städdag, vägrade ju igår :D Ikväll blir det Idolmys med Thomas :heart: Vi ska baka kebabpizza & jag funderar på att göra en äppelpaj till efterrätt :cupcake:

Är otroligt stolt över mig själv, jag klarade nämligen av att göra mig en ikon i adressfältet, ser ni den? Utan hjälp, klarade mig helt själv. Nu har jag däremot fått in pluginet ”My Gallery” med Malins hjälp. Men jag fattar verkligen inte hur jag ska göra för att få upp bilder. Men övning ger färdighet.

Dags att brygga lite kaffe :kaffe:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Godmorgon”

Lämna en kommentar