Godnatt!

Jag håller på att rensa bland alla mina smycken. Inga dyrabara juveler direkt, men det spelar ingen roll, för mig betyder dom mycket ändå. Självklart har x antal halsband fastnat i varandra & jag har suttit nästan en timme med dom. Nu gav jag Thomas dom för att se om det är karlgöra :lol: Varför blir det alltid så?

När jag är klar med smyckena är det dags att torka av fejset & hoppa i säng. Ska i alla fall försöka komma i säng tidigt, men jag vet ju ungefär hur det blir med den saken.

Tandläkartiden börjar närma sig & min mage knyter sig rejält så fort jag kommer att tänka på det. Den 25:e november, två stycken & den 15:e december, två stycken. Vilken vidrig smärta & vilka vidriga summor pengar dessutom. Är det okej om man super sig redlös innan man ska dit?

Nu är det bestämt, det blir en Kelavisit på onsdag :mmm: Mysigt.

Dags att slå av dumburken, godnatt mina favoriter :love:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Godnatt!”

  1. Inte mysigt. Räckte bra med en. Men tids nog, när den ovan tittat fram ordentligt, så ska la en te väck. Inte trevligt. Usch. Sparade min iaf å liten va den ju inte. Å bedövning flera gånger om… Uscha! Hoppas att de lossnar snällt! :) Kram

Lämna en kommentar