ssnadra.se » Godnatt!

Godnatt!

Jag håller på att rensa bland alla mina smycken. Inga dyrabara juveler direkt, men det spelar ingen roll, för mig betyder dom mycket ändå. Självklart har x antal halsband fastnat i varandra & jag har suttit nästan en timme med dom. Nu gav jag Thomas dom för att se om det är karlgöra :lol: Varför blir det alltid så?

När jag är klar med smyckena är det dags att torka av fejset & hoppa i säng. Ska i alla fall försöka komma i säng tidigt, men jag vet ju ungefär hur det blir med den saken.

Tandläkartiden börjar närma sig & min mage knyter sig rejält så fort jag kommer att tänka på det. Den 25:e november, två stycken & den 15:e december, två stycken. Vilken vidrig smärta & vilka vidriga summor pengar dessutom. Är det okej om man super sig redlös innan man ska dit?

Nu är det bestämt, det blir en Kelavisit på onsdag :mmm: Mysigt.

Dags att slå av dumburken, godnatt mina favoriter :love:

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. Elin said,

  november 16, 2008 @ 22:26

  Inte mysigt. Räckte bra med en. Men tids nog, när den ovan tittat fram ordentligt, så ska la en te väck. Inte trevligt. Usch. Sparade min iaf å liten va den ju inte. Å bedövning flera gånger om… Uscha! Hoppas att de lossnar snällt! :) Kram

 2. 1

  frida said,

  november 17, 2008 @ 09:54

  usch detta med tandläkare. har inte varit hos dem på 4 år, men så gick ja nu i höstas för jag hade ont i en tand. Räkningen slutar på typ 4 tusen…suck

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar