Good morning, thank god it’s Friday

Godmorgon sötnosar :love: Klockan 4.32 slog Sandra upp ögonen idag & jag försökte verkligen somna om, men det gick inte, så nu är jag uppe, före tuppen för en gångs skull. Thomas sover som en stock & det är ändå han som ska vara i väg 6.30. Jag gick & la mig strax efter 9 i går kväll, somnade någon gång vid 10.

Jag känner mig mycket piggare idag & jag känner mig inte ett dugg febrig :yay: Men, hey hey hey hold your horses, jag vågar inte lita på att jag är ”frisk” än. Rätt vad det är kanske jag ligger nerbäddad igen.

Idag ska det städas här hemma, vi ska få ordentlig julstämning. Alla julsaker är redan uppe, men röran som är i hela vår lägenhet tar bort allt julmys. Så det behövs ordnas.

När Thomas kommer hem från skolan så ska vi åka iväg & handla, tänkte även skicka iväg Inas & Sussies julklappar. Det är ju mycket roligare & få dom innan julafton. Och på tal om julklappar så ska jag & Malin byta julklappar på måndag :D

Nu ska jag ut & stöka i köket så jag får i mig lite frukost. Puss :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Good morning, thank god it’s Friday”

Lämna en kommentar