Goodmorning eller är det det?

Morgonen började ju bra, jag kom upp i tid & fixade frukost. Råkade få alla ”Babybell” ostar att ramla ur kylskåpet, kokade äggen allt för kort tid, så dom gick inte att äta + att jag nu kört ett pass Pilates, verkligen dumt. Blev helt slut. Inte träna när man är förkyld, man blir bara ännu snuvigare & hostigare :P

Men nu väntar ett bad & en dusch, sen börjar dagen på riktigt. Det är skönt att jag slapp tandläkaren idag, annars skulle jag vart där nu. Och då hade jag ju missat både The Voice & Pilatesen :)

Känner mig i alla fall relativt pigg idag, det är bara den där jäkla febern som går upp & ner hela tiden. Torrhostan får botas med honungsvatten. Snuvigheten botas med näsdukar :P


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Goodmorning eller är det det?”

Lämna en kommentar