Goodmorning, I’m tired

Godmorgon på er, har ni sovit gott? Det har inte jag. Är så nervös inför i morgon, trots att jag försöker peppa mig själv om att allt kommer gå bra. Nu vill jag inget hellre än att den här dagen ska vara den längsta i mitt liv.

Ringde mamma strax efter 7 & ställde in gymmet. Jag pallar inte idag, känner mig slut & stressad på samma gång. Får ta en rask promenad till Kela istället.

Jag hade enormt svårt att somna igår, klockan blev runt 2 halv 3 innan John Blund dök upp så jag kunde sluta mina blå. Måste ta upp det med min läkare på måndag. By the way, har fortfarande inte fått tag på henne, det är fortfarande upptaget.

Har redan ätit frukost, ska hoppa in i duschen efter min morgonkoll av Bloglovin’. Första dagen jag får tvätta mitt hår, ska bli spännande att se, tänk om allt hår bara trasslar ihop sig & att det inte går att reda ut :que:

Nästa vecka är fullbokad, känns riktigt riktigt mysigt + att det känns positivt att testa mig själv, om hur det fungerar psykiskt. Jag ska ju ge mig fan på att klara av mer saker i år. Helst av allt vill jag kunna börja jobba igen, men jag ska inte hoppas på för mycket.

Vi hörs lite senare :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

3 tankar på “Goodmorning, I’m tired”

  1. Det är ju klart som fan att du ska hoppas på mer!! Fortsätt blicka frammåt, ta dagen som den kommer och ge dig fan på det bara så kommer det gå finfint ska du se:)

  2. Hej vännen. Du vet att jag håller tummarna för att allt ska gå som du vill detta år. Och tandläkaren, det kommer gå bra, det gjorde det ju sist! Även om det gör ont, det går ju över. Tänker på dig vännen! Kram

Lämna en kommentar